Σοκολατένια σαντουιτσάκια ψυγείου

Loading...

Τα παιδιά θα τα λατρέψουν αλλά δεν σας εγγυόμαστε ότι θα προλάβουν και να τα φάνε.

Τί περιμένουμε; Ας γουρουνιάσουμε…χρούτς χρούτς!

Υλικά (για 15-20 κομμάτια)
2 συσκευασίες μπισκότα Μιράντα των 250 γραμμαρίων (εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε πτι μπέρ ή digestive)
1 βάζο μαρμελάδα πορτοκάλι ή βερύκοκο
3 σοκολάτες κουβερτούρες
1 σακουλάκι ινδική καρύδα

Εκτέλεση
Παίρνετε ένα μπισκοτάκι και αλείφετε τη μέσα πλευρά (αυτή που δεν έχει τα ανάγλυφα γράμματα) με αρκετή μαρμελάδα (όταν λέμε «αρκετή» δεν εννοοούμε να ξεχειλίζει). Παίρνετε ένα δεύτερο μπισκοτάκι, αλείφετε τη μέσα πλευρά με μαρμελάδα και την κολλάτε στη μέσα πλευρά του πρώτου μπισκότου ώστε να κάνουν «σάντουιτς». Παίρνετε ένα τρίτο μπισκότο, αλείφετε τη μέσα πλευρά με μαρμελάδα και το κολλάτε επάνω στα άλλα δύο μπισκοτάκια. Κάνετε το ίδιο με όλα τα μπισκότα ώστε κάθε τριάδα να σχηματίζει «σάντουιτς».

Μόλις τελειώσετε, βάζετε σε ένα ρηχό πιάτο την ινδική καρύδα και λιώνετε τη σοκολάτα σε ένα κατσαρολάκι. Αφού κρυώσει λίγο, όχι πολύ, ρίχνετε κάθε τριπλό μπισκοτο-σάντουιτς στη σοκολάτα, κατόπιν το περνάτε από την ινδική καρύδα και το τοποθετείτε στο πυρέξ. Κάνετε το ίδιο με όλα τα σαντουιτσάκια και μόλις τελειώσετε, βάζετε το πυρέξ στο ψυγείο για δύο ώρες. Τριπλό εγκεφαλικό!

Καλή σας όρεξη!

loading…


loading...