ΓΛΥΚΑ

Κρέμα ζαχαρ\στικής (πατισερι) για πολλά ειδών γλυκά η και σκέτη,,,,,,,,

Kρέμα ζαχαρ\στικής (πατισερι) για πολλά ειδών γλυκά η και σκέτη,,,,,,,,

Υλικά

Loading...

1,5 λίτρο φρέσκο γάλα,,,
200 ml κρέμα γάλακτος,,,
120γρ κορν Φλάουερ η νισεστε,,,
3 αυγά ολόκληρα,,,
5 κρόκους αυγών,,,
350-400γρ. ζάχαρη,,,
1 πρέζα αλάτι,,,
3 βανιλιες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε τους κρόκους αυγών με τη ζάχαρη, προσθέτουμε
τη βανίλια και στη συνέχεια το κορν φλαουρ αλάτι κι ανακατεύουμε.
Εν τω μεταξύ, σε μια κατσαρόλα, βάζουμε το γάλα και την
κρέμα γάλακτος. Μέχρι να πάρει μια βράση ανακατεύοντας.
μόλις βγάλουμε την κρέμα απο την φωτιά ρίχνουμε 120γρ. βούτυρο, το βιταμ που είναι σε τουβλακι
σκεπαζουμε με μεμβράνη την κρέμα.!!Kitrino Ftero

loading...
Loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συνταγές μαγειρικής απο το igastronomie. Αγαπάμε το καλό φαγητό, τη μαγειρική της μαμάς, τα γλυκά της γιαγιάς και μοιραζόμαστε τις πιο σούπερ συνταγές μας!

igastronomie.gr... Copyright © 2017 All the rights are reserved

To Top

Στηρίξτε μας με ενα LIKE