ΓΛΥΚΑ

Σοκολατένιος κορμός σκέτη απόλαυση Ενα υπέροχο ρολό που πρέπει να δοκιμάσετε !!! !!!

Ενα υπέροχο ρολό που πρέπει να δοκιμάσετε !!!

Υλικά για το παντεσπάνι

Loading...
  • 100 γραμμάρια αλεύρι
  • 120 γραμμάρια ζάχαρη
  • 1 κουταλάκι γλυκού μπέικιν παουντερ
  • 3 κουταλιές σούπας κακάο
  • 5 αυγά

Υλικά για την γέμιση

  • 1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα
  • 150 γραμμάρια βούτυρο
  • 100 γραμμάρια άχνη ζάχαρη
  • 200 γραμμάρια κουβερτούρα
  • 2 κρόκους αυγού
  • 3 κουταλιές της σούπας ρούμι

Τι κάνουμε

Για το παντεσπάνι χτυπάμε τη ζάχαρη με τα αυγά για 10 λεπτά!
Προσθέτουμε το αλεύρι μπέικιν και το κακάο!
Βάζουμε σε ταψάκι με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 12 λεπτά!

Για.την γέμιση .
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε Μπεν Μαρί και ρίχνουμε τους κρόκους και το γάλα!
Μόλις πήξει το κατεβάζουμε!
Χτυπάμε την ζάχαρη με το βούτυρο 15 λεπτά και το προσθέτουμε στην κρέμα και ρίχνουμε την κρέμα πάνω στο παντεσπάνι!Αφήνουμε λίγη για να το καλύψουμε!

Ρολάρουμε και το βάζουμε ψυγείο!
Διακοσμούμε με.Γκαρνί!

Tzeni Tsanaktsidou-“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

loading...
Loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συνταγές μαγειρικής απο το igastronomie. Αγαπάμε το καλό φαγητό, τη μαγειρική της μαμάς, τα γλυκά της γιαγιάς και μοιραζόμαστε τις πιο σούπερ συνταγές μας!

igastronomie.gr... Copyright © 2017 All the rights are reserved

To Top

Στηρίξτε μας με ενα LIKE