ΑΛΜΥΡΑ

Τυρόπιτα με Κρέμα Μια τυρόπιτα λίγο διαφορετική απλή και πολύ νόστιμη.

Μια τυρόπιτα λίγο διαφορετική απλή και πολύ νόστιμη.
Μπορεί να γίνει με πολλές παραλλαγές όπως όλες οι πίτες.
Με λίγο αλεύρι και ελάχιστα υλικά φτιάχνουμε κάτι πολύ καλό.
Μπορούμε να φτιάξουμε πίτα με φαγητό που έχει περισσέψει.
Πάμε να δούμε και να φτιάξουμε την Κρεμένια Τυρόπιτα μου!(αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και λίγο μπέικον)

Για την γέμιση
3 κ.σ βούτυρο-3 κ.σ αλεύρι-150 γρ γάλα-50 γρ γιαούρτι
350 γρ φέτα-2 κ.σ τυρί κρέμα-αλάτι αν χρειαστεί-πιπέρι
πάπρικα-ρίγανη-1 κ.γ κοφτό μουστάρδα.

Loading...

Πως την φτιάχνω

Σε ένα τηγάνι βάζω το βούτυρο με το αλεύρι και ανακατεύω 1-2 λεπτά.
Μόλις αλλάξει χρώμα το αλεύρι προσθέτω λίγο λίγο το χλιαρό γάλα και το γιαούρτι.
Έχω μια σφιχτή μπεσαμέλ αν χρειαστεί προσθέτω αλάτι.

Τα μπαχαρικά τέλος την μουστάρδα και κατεβάζω από την φωτιά.
Τρίβω την φέτα ανακατεύω προσθέτω και το κρήμ τσίζ και αφήνω να κρυώσει.
Η γέμιση πρέπει να είναι πάντα κρύα αλλιώς δεν θα γίνει τραγανή η πίτα.
Προθερμαίνω τον φούρνο στον αέρα στους 200 βαθμούς.
Βάζω όπως βλέπετε 2 φύλλα κάτω και την γέμιση.

Άλλα 2 φύλλα από πάνω όπως και στην σοκολατόπιτα μου.
Κλείνω την πίτα και κάνω τον κόθρο..
Ψήνω την πίτα για 35 με 40 λεπτά πάντα ανάλογα τον φούρνο μας.

Απλά δοκιμάστε την!
Μια τυρόπιτα λίγο πειραγμένη και πεντανόστιμη!
” Καλή Όρεξη elpidas little corner “

loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συνταγές μαγειρικής απο το igastronomie. Αγαπάμε το καλό φαγητό, τη μαγειρική της μαμάς, τα γλυκά της γιαγιάς και μοιραζόμαστε τις πιο σούπερ συνταγές μας!

igastronomie.gr... Copyright © 2017 All the rights are reserved

To Top