ΓΛΥΚΑ

ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ Ένα πολύ νόστιμο γλυκό…

ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ

Ή κλασική πάστα Φλώρα είναι από τις πιο αγαπημένες και διαχρονικές γλυκές γεύσεις.
Το αποτέλεσμα εκπλήσσει και η γεύση φίνα!!
Τραγανή και αφράτη ταυτόχρονα!!

Loading...

ΥΛΙΚΑ
1 βούτυρο πλάκα ( 250 γρμ.)
1 κούπα ζάχαρη
2 αυγά
1 μπεκιν
1 βανίλια
3 κούπες αλεύρι( για όλες τις χρήσεις)

ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη , να ασπρίσει και να αφρατεψει.
Συνεχίζουμε το χτύπημα ,ρίχνουμε ένα- ενα τα αυγά ,και σταδιακά το αλεύρι, το μπεκιν, τη βανίλια, ώσπου να γίνει μια ζύμη σφιχτή.
Στρώνουμε σε ενα βουτηρωμενο πυρεξ την ζύμη , απλώνουμε την μαρμελάδα και στολίζουμε.( Εγώ έβαλα μαρμελάδα δαμάσκηνο ,και το στόλισμα είναι με αμύγδαλα)
Ψήνουμε την τάρτα στους 175 βαθμούς στον αέρα της κουζίνας ,για περίπου 30 – 35 λεπτά.

Πανεύκολη και νοστιμοτατη !!
Φτιάχνεις τη ζύμη ,απλώνεις τη μαρμελάδα , ψήνεις και απολαμβάνεις τόσο απλά!!!!

Καλή Επιτυχία!!! Οι Συνταγές της Κυριακής

loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συνταγές μαγειρικής απο το igastronomie. Αγαπάμε το καλό φαγητό, τη μαγειρική της μαμάς, τα γλυκά της γιαγιάς και μοιραζόμαστε τις πιο σούπερ συνταγές μας!

igastronomie.gr... Copyright © 2017 All the rights are reserved

To Top