ΓΛΥΚΑ

Κρέμα πατισερί Φτιάξτε την για γέμισμα γλυκών όπως Μιλφέιγ ΤρίγωναΠανοράματος ανάμεσα σε κέικ για τούρτα για Σου γέμιση ή φάτε την έτσι !!!

Φτιάξτε την για γέμισμα γλυκών όπως Μιλφέιγ – ΤρίγωναΠανοράματος- ανάμεσα σε κέικ -για τούρτα- για Σου γέμιση-ή φάτε την έτσι !!!

Υλικά

Loading...
  • 800 πλήρες γάλα
  • 200 γραμ κρέμα γάλακτος
  • 5 κρόκοι αυγών
  • 300γρ ζάχαρη
  • 60γρ κορν φλαουρ
  • 1 στικ βανίλιας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε τους κρόκους αυγών με τη ζάχαρη, προσθέτουμε
τη βανίλια και στη συνέχεια το κορν φλαουρ κι ανακατεύουμε.
Εν τω μεταξύ, σε μια κατσαρόλα, βάζουμε το γάλα και την
κρέμα γάλακτος. Μέχρι να πάρει μια βράση ανακατεύοντας.

ρίχνουμε στο γάλα το μείγμα αυγών ζάχαρης και συνεχίζουμε
για 2-3 λεπτά. Στην συνέχεια αφαιρούμε από την φωτιά
και κρυώνουμε την κρέμα σε κρύο μπεν μαρι.

Αλλάζουμε
σκεύος και τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσει και η
κρέμα μας είναι έτοιμη. Μπορείτε να την φάτε και με
κουτάλι σαν κρέμα. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Απο Αρτοποιεία και Συνταγές ευχαριστώ πολύ τον φίλο μου Γιώργο!!!

loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συνταγές μαγειρικής απο το igastronomie. Αγαπάμε το καλό φαγητό, τη μαγειρική της μαμάς, τα γλυκά της γιαγιάς και μοιραζόμαστε τις πιο σούπερ συνταγές μας!

igastronomie.gr... Copyright © 2017 All the rights are reserved

To Top