ΑΛΜΥΡΑ

H πιο εύκολη και νόστιμη αφράτη τυρόπιτα

H πιο εύκολη και νόστιμη αφράτη τυρόπιτα

Υλικά

Loading...

500 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 γιαούρτια στραγγιστά (400 gr.)
250 gr. τυρί φέτα τριμμένη
Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι γάλα

Ετοιμασία

Βάζουμε το αλεύρι σε μια λεκάνη και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από τη φέτα και ανακατεύουμε μέχρι η ζύμη μας να γίνει λεία.
Προσθέτουμε τη φέτα και ρίχνουμε το μείγμα σε λαδωμένο ταψί (36 εκατοστών).
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια (περίπου 45′).
Αν θέλουμε μπορούμε να αντικαταστήσουμε το λάδι με φρέσκο αγελαδινό βούτυρο, αλλά η πίτα μας θα γίνει πιο βαριά.

loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συνταγές μαγειρικής απο το igastronomie. Αγαπάμε το καλό φαγητό, τη μαγειρική της μαμάς, τα γλυκά της γιαγιάς και μοιραζόμαστε τις πιο σούπερ συνταγές μας!

igastronomie.gr... Copyright © 2017 All the rights are reserved

To Top