ΓΛΥΚΑ

ΛΙΚΕΡ ΔΥΟΣΜΟΣ δροσερο ευκολο για να κεράσουμε τους φίλους μας…

ΛΙΚΕΡ ΔΥΟΣΜΟΣ δροσερο ευκολο για να κρεμάσουμε τους φίλους μας…

ΥΛΙΚΑ

Loading...
  • 1ματσακι δυοσμο
  • 500 ml τσιπουρο χωρις γλυκανισο
  • (εγω προσωπικα εβαλα και μισο ξυλακι κανελα αλλα η συνταγη κανονικα δεν το λεει )

για το σιροπι

  • 250γρ καστανη ζαχαρη
  • 200ml νερο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

αφου πληνουμε καλα το δυοσμο τον σκουπιζουμε και τον τοπο8ετουμε σε ενα βαζο αδειαζουμε μαζι του και το τσιπουρο και το ανακοινουμε καλα
το αφηνουμε ετσι για 10 μερες περιπου( 8α δουμε τα φυλα αν παψουν να ειναι πρασινα ειναι ετοιμο)
στουρωνουμε το υγρο απο τα φυλα και αφου κανουμε το σιροπι μας με τα υλικα που γραφω ποιο πανω (και αφου χλιαρινει)ενωνουμε το αλκοολ με το σιροπι (αν 8ελουμε για χρωμα οπως των ετοιμων βαζουμε λιγες σταγωνες χρωμα ζαχαροπλαστικης ) αφηνουμε αλλες δεκα μερες σε χλιαρο και σκοτεινο περιβαλον ανακοινωντας που και που και ειναι ετοιμο
καλη μας απολαυση !Χρυσουλα Κυπραιου ας μαγειρεψουμε λοιπον

loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συνταγές μαγειρικής απο το igastronomie. Αγαπάμε το καλό φαγητό, τη μαγειρική της μαμάς, τα γλυκά της γιαγιάς και μοιραζόμαστε τις πιο σούπερ συνταγές μας!

igastronomie.gr... Copyright © 2017 All the rights are reserved

To Top
error: Δεν επιτρέπεται το copy-paste

Στηρίξτε μας με ενα LIKE