ΓΛΥΚΑ

Kαταπληκτικός! Ο κορμός ταψιού είναι το αγαπημένο μου γλυκό! Το βρίσκω δροσιστικό και κατά την άποψή μου ελαφρύ.

Kαταπληκτικός! Ο κορμός ταψιού είναι το αγαπημένο μου γλυκό! Το βρίσκω δροσιστικό και κατά την άποψή μου ελαφρύ.

ΚΟΡΜΟΣ ΣΤΟ ΤΑΨΙ

Loading...

ΥΛΙΚΑ

250γρ βιταμ
2 κουβερτουρες
4 κσγεματες κορν φλαουρ
1 κουτι γαλα νουνου
300 γρ νερο
5 κ γ ζαχαρι
1 1/2 πακετο μπισκοτα πτιμπερ

Για τον στολισμο

1 κρετορε 500γρ(φυτικη σαντυγι)
400 γρ ζαχαρουχο
1 φακελακι ξυσμα κουβερτουρας

Εκτελεση

Σε μια κατσαρολα βαζουμε το βιταμ και τις κουβερτουρες και τα ανακατευουμε μεχρι να λιωσουν.
Σε μια γυαλινη σουπιερα ανατατευουμε το κορν φλαουρ και την ζαχαρι στην συνεχεια προσθετουμε το νερο εναλαξ με το γαλα και προσεχουμε μην σβολιασει
Αδειαζουμε το υλικο μας προσεχτηκα στην κατσαρολα και ανακατευουμε μεχρι να δεσει.
Αφου η κρεμα μας εχει δεσει , βγαζουμε την κατσαρολα μας απο την φωτια και προσθετουμε μεσα τα κομμενα μπισκοτα και απλονουμε το γλυκο μας σε ταψακι, κατα προτημησει μακροστενο, μολις κρυωσει το γλυκο μας απλωνουμε απο πανω την σαντυγη μας αφου προηγουμενως την εχουμε χτυπησει. Απο πανω στολιζουμε το γλυκο μας με το ξυσμα κουβερτουρας και το βαζουμε στο ψυγειο

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑaxaroplastikifreetime.blogspot.gr

loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συνταγές μαγειρικής απο το igastronomie. Αγαπάμε το καλό φαγητό, τη μαγειρική της μαμάς, τα γλυκά της γιαγιάς και μοιραζόμαστε τις πιο σούπερ συνταγές μας!

igastronomie.gr... Copyright © 2017 All the rights are reserved

To Top
error: Δεν επιτρέπεται το copy-paste

Στηρίξτε μας με ενα LIKE