ΓΛΥΚΑ

Παρφέ κολασμένο το παγωτό γίγαντα… όπως το αποκάλεσαν…

Το τσακίσαμε όλη η παρέα… το παγωτό γίγαντα… όπως το αποκάλεσαν…
Με 3 υλικά αγαπημένο παγωτό δεν κρυσταλλώνει και αυτό το κάνει ιδιαίτερο, το κάνουμε στις ζέστες το επιδόρπιο του Καλοκαιριού…πάντα υπάρχει στην κατάψυξη.
Κάθε φορά του βάζω μέσα ότι έχει στα ντουλάπια της κουζίνας μου ούτε που μετράω υλικά με το μάτι… σίγουρα με ξυρούς καρπούς… σοκολάτα, κράμπερις, βύσσινο γλυκό, αλλά και η αδυναμία του μικρού μου γιου τα μπισκότα ορεο… όπως και τα maltesers…

Υλικά:
1 μόρφατ
1 γάλα ζαχαρούχο
1 γάλα εβαπορέ μεγάλο
3 κουταλιές μερέντα
Μπισκότα πτιμπέρ ανάλογα το σκεύος που θα βάλουμε το παγωτό.
Εγώ το έβαλα σε ένα πλαστικό που παίρνει 2 κιλά τυρί φέτα (τέλειο…)
…και όλα αυτά που βλέπετε… ξηροί καρποί, κράμπερις, μπισκότα ορεο, σοκολάτα, τα στρόγγυλα είναι γκοφρετίνια Maltesers…

Loading...

Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μίξερ τη μόρφατ να αφρατέψει, το ζαχαρούχο στη συνέχεια και προσθέτουμε το εβαπορέ και τη μερέντα.

Προσθέτουμε τα υλικά που μας αρέσουν εγώ και τι δεν έβαλα…αυτά που αρέσουν εμένα και ότι αρέσουν στο γιόκα μου για αυτόν έγινε…
Κάναμε ένα μικρό μπολ για τη δοκιμή..και ένα μεγάλο για την μεθεπόμενη μέρα που θα είχαμε παρέα.

Αραδιάζουμε τα πτιμπέρ σε ένα βαθύ μπολ, βάζουμε μερικές κουταλιές μεγάλες και ξανά πτιμπέρ…συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσει η κρέμα μας.
Αν θέλουμε κρατάμε απο την κρέμα λίγο πριν βάλουμε τη μερέντα για να κάνει σχέδια όταν το κόβουμε…άσπρο και μόκα…συν όλα τα καλούδια…

Βάζουμε στην κατάψυξη για μια νύχτα τουλάχιστον.
Το παγωτό αυτό δεν κρυσταλλώνει είναι σαν το παρφέ της αγοράς και καλύτερο…phgh

loading...
Loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2017

To Top