ΓΛΥΚΑ

ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ

ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ

ΥΛΙΚΑ:

Loading...

1 ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ
1 ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΦΑΡΙΝΑ
1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
ΜΙΣΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΣΟΔΑ

ΣΙΡΟΠΙ:

1 ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΝΕΡΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΠΡΩΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ… ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ Κ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 10′ Κ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ Κ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ
ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ Κ ΧΤΥΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ Η ΖΑΧΑΡΗ ΡΙΧΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ Κ ΤΗΝ ΣΟΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Κ ΜΟΛΙΣ ΑΦΡΙΣΕΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ Κ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ

ΤΟ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΨΑΚΙ ΜΑΣ Κ ΤΟ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΣ Κ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 45′ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180C ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΥΟ ΣΙΡΟΠΙ Κ ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ…. ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ …http://mageirisa.blogspot.gr

loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συνταγές μαγειρικής απο το igastronomie. Αγαπάμε το καλό φαγητό, τη μαγειρική της μαμάς, τα γλυκά της γιαγιάς και μοιραζόμαστε τις πιο σούπερ συνταγές μας!

igastronomie.gr... Copyright © 2017 All the rights are reserved

To Top
error: Δεν επιτρέπεται το copy-paste

Στηρίξτε μας με ενα LIKE