ΓΛΥΚΑ

Υπεροχο κέικ σοκολάτα και ινδοκαρυδο το τέλειο ζευγάρι!!

ΚΕΙΚ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΓΛΑΣΣΟ ΚΑΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ! ΚΈΙΚ :

υλικα

Loading...
  • 6 αυγα
  • 200γραμμάρια ζάχαρη
  • 200γραμμάρια αλεύρι που φουσκωνει μόνο του

    60 γραμμάρια κορν φλαουρ

  • 30 γραμμάρια βούτυρο αγελαδινο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 120 γραμμαρια νερό!!!

ΓΛΑΣΣΟ:

  • 500 γραμμαρια αχνη ζάχαρη.
  • 90 γραμμάρια κακάο
  • 1 κουβερτούρα 200 γραμμαρίων
  • 15 γραμμαρια βούτυρο
  • 100 γραμμάρια γάλα!!

ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ :
400 γραμμάρια!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ Κέικ:Χτυπάμε αυγά με την ζάχαρη ρίχνουμε το αλεύρι με το κορν φλαουρ σε ένα μπωλακι λιωνουμε το βούτυρο μέσα στο ζεστό νερό βουτυρωνουμε το ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 170 βαθμούς για 30 λεπτά!!

ΓΛΑΣΣΟ ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Λιωνουμε το βούτυρο με την ζάχαρη το κακάο και την σοκολάτα και ρίχνουμε το γάλα!! Βουταμε γλασσο και ινδοκαρυδο!!!!Tzeni Tsanaktsidou

loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συνταγές μαγειρικής απο το igastronomie. Αγαπάμε το καλό φαγητό, τη μαγειρική της μαμάς, τα γλυκά της γιαγιάς και μοιραζόμαστε τις πιο σούπερ συνταγές μας!

igastronomie.gr... Copyright © 2017 All the rights are reserved

To Top
error: Δεν επιτρέπεται το copy-paste

Στηρίξτε μας με ενα LIKE