ΓΛΥΚΑ

Η πιό απλή δροσερή και απολαυστική ζελέ τούρτα !!!

Η πιό δροσερη τουρτίτσα με ζελέ και κρέμα !!!

ΥΛΙΚΑ

Loading...
  • 100 γρ (1 φακελάκι) ζελέ φράουλας
  • 250 ml ζεστό νερό
  • 250 ml κρύο νερό

Για τη γέμιση:

  • 8 φύλλα ζελατίνης
  • 400 ml γάλα εβαπορέ
  • 450 γρ κρέμα γάλακτος
  • 250 γρ στραγγιστό γιαούρτι
  • 200 γρ κρέμα τυριού
  • 1 κγ εκχύλισμα βανίλιας

Σε κρύο νερό βουτάω τα φύλλα της ζελατίνης για 10 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
Στο μίξερ χτυπάω την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
Σε άλλο μπολ ρίχνω το ζεστό γάλα εβαπορέ.
Στραγγίζω τα φύλλα της ζελατίνης και τα διαλύω μέσα στο γάλα.
Επιστρέφω στη σαντιγί
που προσθέτω το γιαούρτι, την κρέμα τυριού, τη βανίλια και τέλος το γάλα.
Βρέχω τη φόρμα με λίγο νερό και ρίχνω το μείγμα μέσα της.
Το βάζω στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες μέχρι να κρυώσει και να πήξει.

Garyfalia Pogka-“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

loading...
Loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συνταγές μαγειρικής απο το igastronomie. Αγαπάμε το καλό φαγητό, τη μαγειρική της μαμάς, τα γλυκά της γιαγιάς και μοιραζόμαστε τις πιο σούπερ συνταγές μας!

igastronomie.gr... Copyright © 2017 All the rights are reserved

To Top

Στηρίξτε μας με ενα LIKE