ΓΛΥΚΑ

Και γρήγορα και νόστιμα τρουφάκια γίνεται; Και όμως θα δείτε ότι γίνεται! Σας εγγυώμαι ότι θα ξετρελαθείτε με τα αποτελέσματα της συνταγής αυτής!

Και γρήγορα και νόστιμα τρουφάκια γίνεται; Και όμως θα δείτε ότι γίνεται! Σας εγγυώμαι ότι θα ξετρελαθείτε με τα αποτελέσματα της συνταγής αυτής!
Τα πιο λαχταριστά σοκολατένια τρουφάκια

Τι χρειαζόμαστε:

Loading...
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (400 γραμμάρια)
  • 3 κουταλιές της σούπας κακάο (30 γραμμάρια)
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
  • τρούφα για την επικάλυψη

Πώς το κάνουμε:

Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, το κακάο και το βούτυρο και την τοποθετούμε στη φωτιά.
Ανακατεύουμε συνεχώς για περίπου 10 λεπτά μέχρι να δέσει το μίγμα και να ξεκολλάει απ’τον πάτο.

Αδειάζουμε το μίγμα σ’ένα μπωλ και το αφήνουμε να κρυώσει μέχρι να σφύξει λιγάκι.
Τέλος, πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια ρολάροντάς τα στην τρούφα.

Λίγα μυστικά ακόμα
Συνταγή του Παρλιάρου. Μου φάνηκε πανεύκολη και θέλησα να την μοιραστώ μαζί σας.

loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συνταγές μαγειρικής απο το igastronomie. Αγαπάμε το καλό φαγητό, τη μαγειρική της μαμάς, τα γλυκά της γιαγιάς και μοιραζόμαστε τις πιο σούπερ συνταγές μας!

igastronomie.gr... Copyright © 2017 All the rights are reserved

To Top
error: Δεν επιτρέπεται το copy-paste

Στηρίξτε μας με ενα LIKE