ΑΛΜΥΡΑ

Ζουμερά και αφράτα μπιφτέκια φούρνου.

Ζουμερά και αφράτα μπιφτέκια φούρνου.

Τι χρειαζόμαστε:

Loading...
  • 1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
  • 3 ντομάτες μικρές τριμμένες
  • 1 αυγό
  • 10 φρυγανιές τριμμένες
  • αλάτι
  • ρίγανη
  • μαύρο πιπέρι
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 1/2 ματσάκι μαιντανό τριμμένο
  • 2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
  • λιγο λάδι

Πώς το κάνουμε:

Ανακατεύουμε πρώτα τον κιμά με τη ντομάτα, το αυγό και τη φρυγανιά και το ‘ζυμώνουμε’ για 10-15 λεπτά είτε με το χέρι ή εναλλακτικά με μίξερ για ζύμη.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε για 3-5 λεπτά ακόμα.
Χωρίζουμε σε μπιφτέκια και ψήνουμε στους 200 για περίπου 30 λεπτά.

Λίγα μυστικά ακόμα
Το μυστικό για αφράτα μπιφτέκια είναι το καλό ανακάτεμα, εγώ χρησιμοποιώ πάντα μίξερ. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όποιοδήποτε είδος κιμά ανάλογα με την προτίμηση μας. Η φρυγανιά μπορεί να αντικατασταθεί με 4 φέτες ψωμί το οποίο μουλιάζουμε πρώτα.

Καλή όρεξη!

loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συνταγές μαγειρικής απο το igastronomie. Αγαπάμε το καλό φαγητό, τη μαγειρική της μαμάς, τα γλυκά της γιαγιάς και μοιραζόμαστε τις πιο σούπερ συνταγές μας!

igastronomie.gr... Copyright © 2017 All the rights are reserved

To Top
error: Δεν επιτρέπεται το copy-paste

Στηρίξτε μας με ενα LIKE