ΑΛΜΥΡΑ

Μοσχαράκι με κολοκυθάκια κοκκινιστό

Τρυφερό μοσχαράκι σε κόκκινη σάλτσα. Υγιεινό φαγητό, αφού συνδυάζουμε κρέας με λαχανικά.

υλικα

Loading...
  • 1 1/2 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 2/3 της κούπας λάδι
  • 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
  • 3 ώριμες ντομάτες και 1 κ. σ. νροματοπελτέ
  • 1/2 κιλό κολοκυθάκια
  • αλάτι, πιπέρι, λίγο θυμάρι

εκτελεση

Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το λάδι με το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά.

Πλένουμε και βάζουμε μέσα και το κρέας, ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα για 5-6 λεπτά.

Έπειτα προσθέτουμε 1 κούπα νερό και σιγοβράζουμε το φαγητό για 45-50 λεπτά ανακατεύοντας κατά διαστήματα και ελέγχοντας αν χρειάζεται να προσθέσουμε νερό.

Καθαρίζουμε και τα πλένουμε τα κολοκυθάκια, και τα βάζουμε μέσα στην κατσαρόλα. Αλατίζουμε , ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 20 λεπτά .

Τέλος τρίβουμε τις ντομάτες διαλύουμε μέσα τους καλά το ντοματοπελτέ και τις προσθέτουμε στο φαγητό. Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά ακόμα μέχρι να δέσει η σάλτσα. Ρίχνουμε λίγο θυμάρι, τρίβουμε λίγο πιπέρι και το φαγητό μας είναι έτοιμο.

 

loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συνταγές μαγειρικής απο το igastronomie. Αγαπάμε το καλό φαγητό, τη μαγειρική της μαμάς, τα γλυκά της γιαγιάς και μοιραζόμαστε τις πιο σούπερ συνταγές μας!

igastronomie.gr... Copyright © 2017 All the rights are reserved

To Top
error: Δεν επιτρέπεται το copy-paste

Στηρίξτε μας με ενα LIKE