ΑΛΜΥΡΑ

Καροτάκι και γιαουρτάκι, λοιπόν, το καλύτερο δυναμωτικό και χωνευτικό

Η καροτοσαλάτα είναι ένα άριστο συνοδευτικό για την κρεατοφαγία.

Καροτάκι και γιαουρτάκι, λοιπόν, το καλύτερο δυναμωτικό και χωνευτικό όταν τα λίπη του κρέατος που τρώμε είναι σε αυξημένα επίπεδα.

Loading...

Λίστα για ψώνια

  • 1 καρότο
  • 250γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 3κσ ελαιόλαδο
  • αλάτι και πιπέρι
  • 1 κγ. ξερό τριμμένο δυόσμο
  • σταγόνες από μισό λεμόνι

Τρίβουμε το καρότο στον τρίφτη σε πολύ λεπτά κομμάτια – φλείδες για να μην χρειάζεται να το μασάμε όταν βάζουμε τη μπουκιά στο στόμα.

Το πασπαλίζουμε με λίγο λεμόνι για να μη μαυρίσει και προσθέτουμε το γιαουρτάκι. Ανακατεύουμε καλά ώστε να ενοποιηθούν τα υλικά μας και συνεχίζουμε προσθέτοντας το ελαιόλαδο, το δυόσμο, αλάτι και πιπέρι.

Σερβίρουμε με λίγο επιπλέον ελαιόλαδο, δυόσμο και ελίτσες της αρεσκείας μας… και ιδού! η σαλάτα μας!

Καλή σας απόλαυση!

loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συνταγές μαγειρικής απο το igastronomie. Αγαπάμε το καλό φαγητό, τη μαγειρική της μαμάς, τα γλυκά της γιαγιάς και μοιραζόμαστε τις πιο σούπερ συνταγές μας!

igastronomie.gr... Copyright © 2017 All the rights are reserved

To Top
error: Δεν επιτρέπεται το copy-paste

Στηρίξτε μας με ενα LIKE