ΑΛΜΥΡΑ

ΤΥΡΟΚΟΥΛΟΥΡΑ ΜΕ ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΤΥΡΟΚΟΥΛΟΥΡΑ ΜΕ ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΗ George Chatzigiatroudakis Τ Ε Λ Ε Ι Α !!! <3

ΥΛΙΚΑ .

Loading...
  • 200 ΓΡ ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΤΡΙΦΤΗ ….
  • 400 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ Γ.Ο.Χ
  • 200 ΓΡ ΝΕΡΟ ΧΛΙΑΡΟ
  • 50 ΓΡ ΗΛΙΕΛΑΙΟ
  • 50 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
  • 1 ΚΟΥΤ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ .
    .
    25 ΓΡ ΝΩΠΗ ΜΑΓΙΑ Η 1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΞΗΡΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΝΕΡΟ + ΜΑΓΙΑ +200ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ + ΖΑΧΑΡΗ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΜΑΓΙΑ .ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ Η ΤΟ ΜΠΩΛ . ..
ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΖΥΜΗ ,,ΑΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΔΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΜΑΣ ..
ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΩΝ 100 ΓΡΑΜ ,, ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΕΜΠΑΠ ..ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ 5 ΛΕΠΤΑ ..
ΚΥΛΑΜΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΡΔΟΝΙ , ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ,, ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 220 ΒΑΘΜΟΥΣ ….foto Natalia Papadopoulo

loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συνταγές μαγειρικής απο το igastronomie. Αγαπάμε το καλό φαγητό, τη μαγειρική της μαμάς, τα γλυκά της γιαγιάς και μοιραζόμαστε τις πιο σούπερ συνταγές μας!

igastronomie.gr... Copyright © 2017 All the rights are reserved

To Top
error: Δεν επιτρέπεται το copy-paste

Στηρίξτε μας με ενα LIKE