ΑΛΜΥΡΑ

Έκανα και μια ζαμπονοκασερόπιτα για τις λιγούρες με πολύ ωραία γέμιση

Έκανα και μια ζαμπονοκασερόπιτα για τις λιγούρες με πολύ ωραία γέμιση
Υλικά
2 έτοιμα φύλλα κουρού
200 γρ. φέτα
8 φέτες ζαμπόν ή γαλοπούλα (τα μεγάλα κομμάτια-οβάλ)
8 φέτες τυρί κίτρινο γκούντα ή άλλο
2 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι
2 αυγά
2 κ.σ. λάδι
Λάδι για τα φύλλα

εκτελεση

Loading...

Σε μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά
Στρώνουμε σε λαδωμένο ταψί (παραλληλόγραμμο) το ένα φύλλο, το οποίο λίγο το τεντώνουμε να ανέβει στα πλαινά.
Ρίχνουμε την γέμιση και με το άλλο φύλλο σκεπάζουμε κάνοντας σχέδια και διπλώνοντας γύρω γύρω τις άκρες να κάνουν κόθρο.
Λαδώνουμε και ραντίζουμε με νερό. Χαράζουμε σε κομμάτια και ψήνουμε στους 180 αντιστάσεις για 35-40′.Bianca Nero

loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συνταγές μαγειρικής απο το igastronomie. Αγαπάμε το καλό φαγητό, τη μαγειρική της μαμάς, τα γλυκά της γιαγιάς και μοιραζόμαστε τις πιο σούπερ συνταγές μας!

igastronomie.gr... Copyright © 2017 All the rights are reserved

To Top
error: Δεν επιτρέπεται το copy-paste

Στηρίξτε μας με ενα LIKE