ΓΛΥΚΑ

Käsekuchen με βερίκοκα! Είναι εύκολο γρήγορο σε 10 λεπτά μπαίνει στο φούρνο!Αν το επιχειρήσετε μπορείτε να βάλετε το φρουτο σας αρεσει…

ίναι εύκολο γρήγορο σε 10 λεπτά μπαίνει στο φούρνο!
Αν το επιχειρήσετε μπορείτε να βάλετε αχλάδι, κεράσια, ροδάκινα, αλλά με σταφίδες μουλιασμένες σε ρούμι είναι το αγαπημένο μου…

Υλικά:

Loading...
  • 4 αυγά
  • 400 γρ, ζάχαρη
  • 125 γρ, βιτάμ
  • 750 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2%
  • 200 γρ, κρέμα γάλακτος 2 %
  • 2 φακελάκια σκόνη για πουτίγκα με γεύση βανίλιας (άνθος αραβοσίτου)
  • 1 κουταλάκι γλυκού μπέκιν πάουντερ
  • 2 σφηνάκια αμαρέττο
  • 1 βανίλια
  • 4-5 βερίκοκα καθαρισμένα και κομμένα σε κυβάκια.

Εκτέλεση:

Χτυπάμε το βιτάμ τη ζάχαρη και τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε το γιαούρτι, το μπέκιν , τη βανίλια, το αμαρέττο την κρέμα γάλακτος και τις πουτίγκες.
Ανακατεύουμε το φρούτο που θα βάλουμε και τοποθετούμε το μείγμα στη φόρμα.

Βουτυρώνουμε μια φόρμα 26 αρα και πασπαλίζουμε με αλεύρι ή ψιλό σιμιγδάλι.
Ψήνουμε 60 λεπτά στους 180 βαθμούς
Κλείνουμε το φούρνο και αφήνουμε το γλυκό να κρυώσει μέσα.

Όταν κρυώσει το βάζουμε στο ψυγείο, την επόμενη μέρα είναι φανταστικό!
Καλή επιτυχία!!!

loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συνταγές μαγειρικής απο το igastronomie. Αγαπάμε το καλό φαγητό, τη μαγειρική της μαμάς, τα γλυκά της γιαγιάς και μοιραζόμαστε τις πιο σούπερ συνταγές μας!

igastronomie.gr... Copyright © 2017 All the rights are reserved

To Top
error: Δεν επιτρέπεται το copy-paste

Στηρίξτε μας με ενα LIKE