ΑΛΜΥΡΑ

Πανεύκολα με ελάχιστα υλικά φανταστικά Αλμυρά κουλουράκια που λιώνουν στο στόμα στο τσακ μπαμ !!!

Αλμυρά κουλουράκια φανταστικά που λιώνουν στο στόμα !!!

Υλικά

Loading...
  • 300 γραμ βούτυρο φρέσκο
  • 2 αυγά
  • 1 κουταλάκι γλυκού κοφτό αλάτι
  • 100 γραμ κεφαλοτύρι και 50 γραμ ακόμα για το πασπάλισμα
  • 1 φακελάκι μπέκιν πάουντερ
  • 500 γραμ περίπου αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Χτυπάμε το βούτυρο με τα αυγά.
Ρίχνουμε το τυρί το αλάτι και το μπέκιν πάουντερ.
Ανακατεύουμε και ρίχνουμε το αλεύρι -τρίβετε στην αρχή αλλά όσο ζυμώνουμε φτιάχνει.
Οταν φτάσουμε στο σημείο να μην κολλάει κάνουμε διάφορα σχήματα στρογγυλά ή μπαστουνάκια τα τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα τα αλείφουμε με κρόκο αυγού που τον έχουμε αραιώσει με λίγο νερό τα πασπαλίζουμε και με λίγο κεφαλοτύρι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 περίπου λεπτά.Καλή επιτυχία !!!

Πελαγια-Κωνσταντινος Χρηστιδη”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συνταγές μαγειρικής απο το igastronomie. Αγαπάμε το καλό φαγητό, τη μαγειρική της μαμάς, τα γλυκά της γιαγιάς και μοιραζόμαστε τις πιο σούπερ συνταγές μας!

igastronomie.gr... Copyright © 2017 All the rights are reserved

To Top
error: Δεν επιτρέπεται το copy-paste

Στηρίξτε μας με ενα LIKE