ΓΛΥΚΑ

ΔΕΝ γίνετε πέτρα στην κατάψυξη παραμένει αφράτο!!! Βγάζουμε με τα υλικά αυτά 4 λίτρα χωρίς ανακάτεμα -χωρίς κρυσταλλάκια-μία κι έξω παγωτάκι σοκολάτα σπέσιαλ !!

Παγωτό σοκολάτα που ΔΕΝ γίνετε πέτρα στην κατάψυξη !!!
Βγάζουμε με τα υλικά αυτά 4 λίτρα χωρίς ανακάτεμα -χωρίς κρυσταλλάκια-μία κι έξω παγωτάκι σπέσιαλ !!!

Υλικά

Loading...
  • 500 γραμ σοκολάτα υγείας
  • 1 +1/2 ζαχαρούχο γάλα
  • 700 γραμ κρέμα γάλακτος
  • 200 γραμ φρέσκο γάλα
  • 2 βανίλιες μασουράκια

Σε αντικολλητικό σκεύος και σε πολύ χαμηλή φωτιά βάζουμε το ζαχαρούχο μαζί με την σοκολάτα να γίνουν ομοιογενές μείγμα χωρίς να ζεσταθούν πολύ μην κάψουν .
Προσθέτουμε και το φρέσκο γάλα ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με τις βανίλιες σε σαντιγί λίγο πιο σφιχτή από γιαούρτι.
Ανακατεύουμε με μαριζ τα δυό μείγματα απαλά να γίνει ομοιογενή κρέμα.
Αν θέλουμε προσθέτουμε αμύγδαλα καβουρντισμένα ,ή σταγόνες σοκολάτας ή μπισκότα oreo κομμένα σε κομματάκια.
Το βάζουμε στην κατάψυξη
5 με 6 ώρες και σερβίρουμε !!!

George Chatzigiatroudakis. “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συνταγές μαγειρικής απο το igastronomie. Αγαπάμε το καλό φαγητό, τη μαγειρική της μαμάς, τα γλυκά της γιαγιάς και μοιραζόμαστε τις πιο σούπερ συνταγές μας!

igastronomie.gr... Copyright © 2017 All the rights are reserved

To Top
error: Δεν επιτρέπεται το copy-paste

Στηρίξτε μας με ενα LIKE