ΑΛΜΥΡΑ

ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΤΑΜΝΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΓΚΟΥΝΤΑ.

♥️Ενα φαγητο πολυ ιδιαιτερο στην γευση θα ελεγα και πολυ εντυπωσιακο και ιδικα για τραπεζια μιας και σημερα γιορταζω,ειχα να το κανω πολυ καιρο και ιδου ..μπορειτε να παρετε την συνταγη μου😌

ΥΛΙΚΑ

Loading...
  • 1 Κιλο μοσχαρακι στηθος
  • Ενα κομματι τυρι γκουντα
  • Μελιτζανες κατα βουληση
  • 2 Κρεμμυδια
  • 2 Σκελιδες σκορδο
  • Σαλτσα κατα προτιμηση σπιτικη
  • 1Κουταλια μπελτε
  • Λιγο κρασι
  • Αλατι και πιπερι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πρωτα κοψτε τις μελιτζανες στην μεση,και λιγο απο κατω για να πατανε ωραια μεσα στο ταψι,βγαλτε την ψιχα τους απο μεσα με ενα κουταλακι και βαλτε σε μια λεκανη με αλατονερο για 2Ο λεπτα,ψηστε τις στο γριλ του φουρνου μεχρι να μαλακωσουν….Μαγειρεψτε το μοσχαρακι σας οπως εσεις θελετε…εγω εβαλα το κρεας μεσα στην κατσαρολα σε μπουκιτσες,εσβησα με λιγο ξυδι αφου πρωτα ηπιε τα υγρα του,εριξα λιγο λαδι και το τσιγαρισα μαζι με δυο μεγαλα κρεμμυδια,τα σκορδα και εσβησα με λιγο κρασι,τελος εριξα την σαλτα μου και το αλατοπιπερο μαζι με λιγο νερακι..εκλεισα την χυτρα μου και σε 25 ηταν ετοιμο..Γεμισα τις μελιτζανες με το κρεας και την σαλτσα του κρεατος και εβαλα και τρεις κυβους τυρι γκουντα μεσα στην καθε μελιτζανα…τελος εριξα και απο πανω τυρακι τριμμενο…επισης ριχνουμε και την υπολοιποι σαλτσα μας μεσα στο ταψι και ψηνουμε στον φουρνο στους 22Ο μεχρι να ροδισει και να γινει το φαγητο μας και να δεσει η σαλτσουλα μας..σερβιρουμε και απολαμβανουμε..!!Μαγειρεύουμε με την Γωγω Σαμίου – Gogo Samiou

loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συνταγές μαγειρικής απο το igastronomie. Αγαπάμε το καλό φαγητό, τη μαγειρική της μαμάς, τα γλυκά της γιαγιάς και μοιραζόμαστε τις πιο σούπερ συνταγές μας!

igastronomie.gr... Copyright © 2017 All the rights are reserved

To Top
error: Δεν επιτρέπεται το copy-paste

Στηρίξτε μας με ενα LIKE