ΓΛΥΚΑ

Εύκολο γλυκό Ραφαέλ! Μπορείτε να το διατηρήσετε και στην κατάψυξη!

Εύκολο γλυκό Ραφαέλ! Μπορείτε να το διατηρήσετε και στην κατάψυξη!

Τι χρειαζόμαστε:

Loading...
  • 1 ζαχαρούχο
  • 1 φυτική σαντιγύ (στη πράσινη συσκευασία)
  • 3 κρέμες στιγμής με γεύση βανίλια (άνθος αραβοσίτου)
  • 1 λίτρο γάλα
  • 3 πακέτα πτι μπέρ
  • ινδοκάρυδο

Πώς το κάνουμε:

Σε ένα μπόλ χτυπάμε το ζαχαρούχο με τη φυτική σαντιγύ.
Σε άλλο χτυπάμε το γάλα με τις κρέμες.
Σπάμε τα πτιμπέρ σε κομμάτια.

Ενώνουμε τις κρέμες, τις χτυπάμε να ομογενοποιηθούν και ρίχνουμε τα σπασμένα πτιμπέρ.
Σε μεγάλο τάπερ (μακρόστενο) ρίχνουμε στον πάτο ινδοκάρυδο, βάζουμε το μείγμα και τελειώνουμε πάλι με ινδοκάρυδο.

Τέλος το βάζουμε για τρεις ώρες στην κατάψυξη και μετά μπορούμε να το βάλουμε απλά στο ψυγείο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Την συνταγή μου την έδωσε η ξαδέλφη μου, δεν γνωρίζω την προέλευση. Το μόνο που γνωρίζω είναι οτι μου ζητάνε και έχω δώσει άπειρες φορές την συνταγή. Δεν έχω δει άνθρωπο να μην το φάει. Το έχω κάνει και τούρτα στο γιο μου.
Μπαίνει κατάψυξη και κρατάει καιρό. Και παγωμένο είναι πολύ ωραίο. Επίσης η ποσότητα του γλύκου είναι αρκετή οπότε μπορείτε να το βάλετε σε μικρότερα σκεύη.
Το ινδοκάρυδο το βάζουμε για να ξεκολλήσει απο το σκεύος και φυσικά κατά βούληση γι’ αυτο και δεν έγραψα ποσότητα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.psithiroi.gr/2017/05/blog-post_4720.html#ixzz4l7zTahbk

loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συνταγές μαγειρικής απο το igastronomie. Αγαπάμε το καλό φαγητό, τη μαγειρική της μαμάς, τα γλυκά της γιαγιάς και μοιραζόμαστε τις πιο σούπερ συνταγές μας!

igastronomie.gr... Copyright © 2017 All the rights are reserved

To Top
error: Δεν επιτρέπεται το copy-paste

Στηρίξτε μας με ενα LIKE