ΓΛΥΚΑ

Μπισκότα Βουτύρου ό,τι καλύτερο έχετε φάει ποτέ!!!

Μπισκότα Βουτύρου ό,τι καλύτερο έχετε φάει ποτέ!!!

Υλικά

Loading...
  • 250 βούτυρο
  • 60 γρ,άχνη ζάχαρη
  • 1 βανίλια
  • 250 αλεύρι γχ
  • 50 γρ. κορν φλάουρ

Οδηγίες

Με το μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα για 6-7 λεπτά σε μεγάλη ταχύτητα
Προσθέστε την βανίλια και χτυπήστε για λίγα δευτερόλεπτα.

Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το κορν φλάουρ μαζί πάνω από το μείγμα βουτύρου και ανακατεύουμε να γίνει λείο μείγμα ..

Τοποθετείστε στην σακούλα γαρνιρίσματος κορνέ σε σε σχήμα αστεριού. Τοποθετείστε στο ταψί σας μια λαδόκολλα.
Ψήστε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 12 – 13 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα. Αφήστε για λίγα λεπτά στο ταψί για να σφίξουν πριν τα μεταφέρεται

Νatalia Papadopouloy-συνταγή George Chatzigiatroudakis “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συνταγές μαγειρικής απο το igastronomie. Αγαπάμε το καλό φαγητό, τη μαγειρική της μαμάς, τα γλυκά της γιαγιάς και μοιραζόμαστε τις πιο σούπερ συνταγές μας!

igastronomie.gr... Copyright © 2017 All the rights are reserved

To Top
error: Δεν επιτρέπεται το copy-paste

Στηρίξτε μας με ενα LIKE