ΓΛΥΚΑ

Το αγαπημένο μου γλυκό επειδή είναι και δροσερό αλλα και πιο υγιεινό από τις σοκολατίνες και πολύ εύκολα μπορεί να γίνει και light.

Το αγαπημένο μου γλυκό επειδή είναι και δροσερό αλλα και πιο υγιεινό από τις σοκολατίνες και πολύ εύκολα μπορεί να γίνει και light.

Τι χρειαζόμαστε:

Loading...
  • 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι (200 γρ.)
  • 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
  • 4 φακελάκια ζελέ φρούτων (ότι γεύση θελουμε, εγω παίρνω δυο διαφορετικές)
  • Ζεστό και κρύο νερό

Πώς το κάνουμε:

Σε ένα πυρέξ ή ταψάκι ή όπου σας βολεύει χοντρό σπάμε τα μπισκότα.
Ετοιμάζουμε συμφώνα με τις οδηγίες τις συσκευάσεις τον ζελέ, σε όσα έχω δει πάει 250 ml ζεστό νερό και 250 ml κρύο για ένα φακελάκι, εδώ χρειαζόμαστε 2 φακελάκια από την ιδία γεύση.

Μόλις είναι έτοιμο περιχύνουμε τα μπισκότα μας και το βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να σφίξει καλά.
Στην συνεχεία ετοιμάζουμε ένα φακελάκι ζελέ (250 ml ζεστό νερό και 250 ml κρύο νερό ) και περιχύνουμε από πάνω από την πρώτη στρώση και περιμένουμε πάλι να πήξει.

Το τελευταίο στάδιο κάνουμε ακριβώς ότι στην 2 βάση απλά αντί για το κρύο νερό βάζουμε το γιαούρτι και χτυπάμε καλά με το μίξερ μέχρι να αφρατέψει.
Και το βάζουμε στην κατάψυξη να πήξει και είναι έτοιμο για κατανάλωση.

loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συνταγές μαγειρικής απο το igastronomie. Αγαπάμε το καλό φαγητό, τη μαγειρική της μαμάς, τα γλυκά της γιαγιάς και μοιραζόμαστε τις πιο σούπερ συνταγές μας!

igastronomie.gr... Copyright © 2017 All the rights are reserved

To Top
error: Δεν επιτρέπεται το copy-paste

Στηρίξτε μας με ενα LIKE