ΑΛΜΥΡΑ

Συνταγή για σούπα που καίει το λίπος και διώχνει την κυτταρίτιδα

Ως βοήθεια στη διαδικασία καύσης λίπους, έρχεται αυτή η νόστιμη σούπα που οι διατροφολόγοι προτείνουν και υποστηρίζουν ότι λιώνει το λίπος και καίει την κυτταρίτιδα.

Φθηνή, γρήγορη και νόστιμη σούπα που καίει την κυτταρίτιδα – μπορεί γίνει καλύτερο καλύτερο;

Loading...

Χρειάζεστε μόνο:

  • 500 γρ σπανάκι200γρ πράσα
  • μια κουταλιά της σούπας ξηρά μπαχαρικά ( π.χ. κνορ )
  • 500 ml νερό

Προετοιμασία:

Ρίξτε νερό στο τηγάνι και όταν ζεσταθεί λίγο, προσθέστε τα πράσα κομμένα σε ροδέλες. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να μαγειρευτούν. Προσθέστε τα καλά πλυμένο σπανάκι ή κολοκύθι κομμένο σε κύβους. Το σπανάκι θα γίνει μέσα σε λίγα λεπτά (αφήστε το να παραμείνει με το όμορφο πράσινο χρώμα του). Αλατίζουμε, και προσθέτουμε το ξηρό καρύκευμα, και αν το επιθυμείτε, μπορείτε να προσθέσετε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο ή λίγο ξινή κρέμα, γιαούρτι ή τυρί με χαμηλά λιπαρά.

Αυτή η σούπα θα σας βγάλει πάνω από 1 λίτρο, η οποία διαθέτει συνολικά μόνο 150 θερμίδες.

* Το σπανάκι είναι ένα από τα πλουσιότερα σε θρεπτικά συστατικά πράσινα φυλλώδη λαχανικά. Ένα φλιτζάνι βρασμένο σπανάκι υπερκαλύπτει τις ημερήσιες ανάγκες του οργανισμού μας σε βιταμίνες Α και Κ. Επίσης, το σπανάκι είναι πλουσιότατη πηγή μαγγανίου και φυλλικού οξέος, ενώ παρέχει μαγνήσιο και σίδηρο (αν και στη λιγότερο απορροφήσιμη από τον οργανισμό μας μορφή του), βιταμίνη C και βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Είναι λογικό, λοιπόν, που οι επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν πόσο ωφέλιμο είναι για την υγεία μας.
Το σπανάκι έχει αντικαρκινική προστασία , είναι φιλικό με την καρδιά, προφυλάσσει τα μάτια ,είναι ωφέλιμο για τα οστά , και δυναμώνει το μυαλό!

loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συνταγές μαγειρικής απο το igastronomie. Αγαπάμε το καλό φαγητό, τη μαγειρική της μαμάς, τα γλυκά της γιαγιάς και μοιραζόμαστε τις πιο σούπερ συνταγές μας!

igastronomie.gr... Copyright © 2017 All the rights are reserved

To Top
error: Δεν επιτρέπεται το copy-paste

Στηρίξτε μας με ενα LIKE