ΓΛΥΚΑ

Κρεμα Προφιτερολ με Μπισκοτα Ολικης,Καρυδια και Μπανανα!!!

Κρεμα Προφιτερολ με Μπισκοτα Ολικης,Καρυδια και Μπανανα!!!

Συνταγη-εκτελεση:

Loading...

Ετοιμαζουμε την κρεμα για προφιτερολ,ζεστενουμε 1250 ml γαλα.

Σε ενα μπολ αναμυγνιουμε
1/2του κιλου ζαχαρι,
70 γρ.κακαο,
70 γρ αλευρι,
μια βανιλια και δυο αυγα .

Τα ανακατευουμε και οταν το γαλα μας παρει βρασει περνουμε λιγο και αρχιζουμε να το ριχνουμε στο μπολ με τα υπολοιπα υλικα.
Μολις ομογενοποιηθη το επιστρεφουμε μεσα στην κατσαρολα με το υπολοιπο γαλα και συνεχιζουμε μεχρι να πηξει η κρεμα,συμπληρωνουμε και 80 γρ Κουβερτουρα και ετοιμη η κρεμα μας Προφιτερολ.

Αρχιζουμε το στρωσιμο χρησιμοποιωντας μπτι μπερ Ολικης,μιγμα,μπανανες ψιλοκομενες,καρυδια,ξανα μια σειρα μπισκοτα,την υπολοιπη κρεμα και φυσικα τελειωνουμε με καρυδια.Το γλυκακι μας διατηρειται στο ψυγειο.Καλη μαs Ορεξη!!!Μαρία Χατζηφωτίου

loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συνταγές μαγειρικής απο το igastronomie. Αγαπάμε το καλό φαγητό, τη μαγειρική της μαμάς, τα γλυκά της γιαγιάς και μοιραζόμαστε τις πιο σούπερ συνταγές μας!

igastronomie.gr... Copyright © 2017 All the rights are reserved

To Top
error: Δεν επιτρέπεται το copy-paste

Στηρίξτε μας με ενα LIKE