ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Aν είσαι φανατικός λάτρης του ελληνικού καφέ και δεν μπορείς να τον απολαύσεις… τους καλοκαιρινούς μήνες , όταν η ζέστη χτυπάει κόκκινο… μη σκας ! Σου έχουμε τη λύση.

ν είσαι φανατικός λάτρης του ελληνικού καφέ και δεν μπορείς να τον απολαύσεις…
τους καλοκαιρινούς μήνες , όταν η ζέστη χτυπάει κόκκινο… μη σκας ! Σου έχουμε τη λύση.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον αποχωριστείς.Μπορείς να τον απολαύσεις και παγωμένο και πίστεψέ με..είναι το τέλειος !
Η διαδικασία δημιουργίας του είναι λίγο μπελαλίδικη , αλλά αξίζει τον κόπο.

Loading...

Πως θα τον φτιάξεις , λοιπόν:

-Φτιάξε μία διπλή δόση ελληνικού (ακριβώς όπως φτιάχνεις τον ζεστό) και βάλτον στο ψυγείο για 5 λεπτάκια να κρυώσει. (εναλλακτικά μπορείς να τον χτυπήσεις με πάγο)
-Στη συνέχεια πέρασέ τον από ένα φίλτρο του γαλλικού καφέ και πρόσθεσέ τον στο ποτήρι με παγάκια. (με τριμμένο πάγο θα είναι ακόμη καλύτερος)
-Αν θέλεις μπορείς να βάλεις και λίγο αφρόγαλα ή και σαντιγί..
-Και είσαι έτοιμος !
Είναι πραγματικά εξαιρετικός και έτοιμος να αλλάξει τα καλοκαίρια σου. Ως προς τον καφέ που πίνεις τουλάχιστον !
loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συνταγές μαγειρικής απο το igastronomie. Αγαπάμε το καλό φαγητό, τη μαγειρική της μαμάς, τα γλυκά της γιαγιάς και μοιραζόμαστε τις πιο σούπερ συνταγές μας!

igastronomie.gr... Copyright © 2017 All the rights are reserved

To Top
error: Δεν επιτρέπεται το copy-paste

Στηρίξτε μας με ενα LIKE