ΓΛΥΚΑ

ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ Υγρό κέηκ μπανάνας με ινδοκάρυδο γρήγορο και εύκολο…

ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ Υγρό κέηκ μπανάνας με ινδοκάρυδο γρήγορο και εύκολο…

Σήμερα κερνάμε κεκάκι μπανανένιο γρήγορο και εύκολο.

Loading...

Υλικά

250 γρ. μαργαρίνη λιωμένη
1 φλ. (225 γρ.) ζάχαρη
4 αβγά
1 φλ. (240 ml) γάλα φρέσκο
2 ώριμες μπανάνες λιωμένες
2 κ. σ. ινδοκάρυδο
1 βανίλια

και κοσκινισμένα μαζί :

1 φακελάκι baking powder
1 πρέζα αλάτι
2 φλ. (250 γρ.) αλεύρι γ.ο.χ.

ινδοκάρυδο για το στόλισμα

Εκτέλεση

Οπως σε όλα τα κέηκ χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη, ενώνουμε με τα αβγά, το γάλα, τις μπανάνες, την καρύδα και τη βανίλια και τέλος ρίχνουμε το μείγμα του αλευριού.

Αδειάζουμε σε μεγάλη μακρόστενη φόρμα βουτυρωμένη και αλευρωμένη και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά σε αέρα στην μεσαία σχάρα.

Οταν βγει πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο από πάνω.

loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συνταγές μαγειρικής απο το igastronomie. Αγαπάμε το καλό φαγητό, τη μαγειρική της μαμάς, τα γλυκά της γιαγιάς και μοιραζόμαστε τις πιο σούπερ συνταγές μας!

igastronomie.gr... Copyright © 2017 All the rights are reserved

To Top
error: Δεν επιτρέπεται το copy-paste

Στηρίξτε μας με ενα LIKE