ΓΛΥΚΑ

Λεμονάτο γλυκό με ινδοκάρυδο ένα γλυκάκι που θα λατρέψετε, γιατί γίνεται πολύ γρήγορα και είναι πολύ εύκολο.

Το λεμονάτο μου γλυκό

υλικα

Loading...
  • 1 και 1/2 κούπα τριμμένα μπισκότα (είχα μερικά σοκολατένια και τα αποτέλειωσα)
  • 114 γρ. βούτυρο λιωμένο
  • 1 κούπα κρέμα λεμονιού
  • Καβουρδισμένο ινδοκάρυδο

εκτελεση

Έτριψα τα μπισκοτάκια μου, τα ανακάτεψα με το λιωμένο βούτυρο και τ’ άπλωσα σε μικρό ταψάκι να το ψήσω 10 λεπτά στους 180C/ 350F.

Έβγαλα το ταψάκι, το άφησα να κρυώσει, άπλωσα πάνω του την κρέμα λεμονιού, το’βαλα στο ψυγείο και το πάγωσα μερικές ώρες. Ύστερα έτριψα καβουρδισμένο ινδοκάρυδο και το πασπάλισα, έκοψα ένα κομμάτι, το φωτογράφισα, κι ύστερα το’φαγα.

Ύστερα, (πολύ πιο ύστερα), θα πάω στο κρεβάτι μου, θα πάρω κοντά μου το καινούριο μου βιβλίο
“Chicken soup for the soul” , θα διαβάσω μια ιστορία και θ’ αποκοιμηθώ. Και θα δω στον ύπνο μου πως κόβω λεμόνια απ’ τη λεμονιά που’ χω έξω απ’ το σπίτι μου, πως τα πλένω στη θάλασσα που είναι μπροστά στο σπίτι μου κι ύστερα μπαίνω (στο σπίτι μου) να φτιάξω λεμονάδα και λεμονάτα γλυκά.

loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συνταγές μαγειρικής απο το igastronomie. Αγαπάμε το καλό φαγητό, τη μαγειρική της μαμάς, τα γλυκά της γιαγιάς και μοιραζόμαστε τις πιο σούπερ συνταγές μας!

igastronomie.gr... Copyright © 2017 All the rights are reserved

To Top
error: Δεν επιτρέπεται το copy-paste

Στηρίξτε μας με ενα LIKE