ΑΛΜΥΡΑ

Μπιφτέκια με κολοκυθια Στο φούρνου αφράτα, νόστιμα και ζουμερά!

Μπιφτέκια με κολοκυθια Στο φούρνου αφράτα, νόστιμα και ζουμερά!

Προσθέτοντας κολοκύθι στο μπιφτέκι, προσθέτουμε στην ουσία υγρασία έτσι ώστε να μην στεγνώσει το κρέας και επιτυγχάνουμε ένα πιο λαχταριστό αποτέλεσμα.

Loading...

Συστατικά:

  • 450 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλάκι μουστάρδα
  • 1 κουταλάκι πελτέ
  • λίγο αλατοπίπερο
  • 1 αβγό, χτυπημένο
  • 200 γρ. κολοκυθάκι, τριμμένο και στραγγισμένο καλά

Για τη σάλτσα

  • 100 γρ. άπαχο γιαούρτι
  • ξύσμα πορτοκαλιού
  • κάππαρη
  • πιπέρι, φρεσκοτριμμένο

Οδηγίες:

Ανακατεύετε καλά τον κιμά με το κρεμμύδι, τη μουστάρδα, τον πελτέ και το αλατοπίπερο. Προσθέτετε το αβγό και το κολοκυθάκι και σχηματίζετε 4 μεγάλα μπιφτέκια.

Αφήνετε για 30 λεπτά στο ψυγείο για να δέσουν τα υλικά. Ψήνετε στο γκριλ κάδε πλευρά για 8 λεπτά περίπου.η τα βάζετε στο φούρνο στους 180

Αναμειγνύετε το γιαούρτι με την κάππαρη, το ξύσμα πορτοκαλιού και το πιπέρι. Περιχύνετε τα μπιφτέκια με το μείγμα αυτό και σερβίρετε με λαχανικά της αρεσκείας σας.

loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συνταγές μαγειρικής απο το igastronomie. Αγαπάμε το καλό φαγητό, τη μαγειρική της μαμάς, τα γλυκά της γιαγιάς και μοιραζόμαστε τις πιο σούπερ συνταγές μας!

igastronomie.gr... Copyright © 2017 All the rights are reserved

To Top
error: Δεν επιτρέπεται το copy-paste

Στηρίξτε μας με ενα LIKE