ΑΛΜΥΡΑ

Μπατζίνα: υπέροχη παραδοσιακή συνταγή από τη Θεσσαλία.

Μπατζίνα: υπέροχη παραδοσιακή συνταγή από τη Θεσσαλία.

Τι χρειαζόμαστε:

Loading...
  • 600 γρ. αλεύρι
  • 1 κολοκύθι μεγάλο
  • 200 γρ. τυρί φέτα
  • 1 ποτήρι λάδι (κρασιού)
  • 1 ποτήρι γάλα (κρασιού)
  • 1 κουταλάκι μπέικεν
  • Βούτυρο για το άλειμμα του ταψιού

Πώς το κάνουμε:

Ξύνουμε το κολοκύθι και το στύβουμε για να φύγουν τα υγρά, κατόπιν ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί ώστε να γίνει ένας ομοιογενές χυλός, και ρίχνουμε το μείγμα αυτό σε ένα καλά βουτυρωμένο ταψί.
Ψήνουμε την πίτα στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου (ανάλογα με τον φούρνο).

Σημ.: Το πάχος της πίτας πρέπει να είναι εξαιρετικά λεπτό περίπου όπως το ζυμάρι της πίτσας

Λίγα μυστικά ακόμα
Παραδοσιακή συνταγή από την Θεσσαλία

loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συνταγές μαγειρικής απο το igastronomie. Αγαπάμε το καλό φαγητό, τη μαγειρική της μαμάς, τα γλυκά της γιαγιάς και μοιραζόμαστε τις πιο σούπερ συνταγές μας!

igastronomie.gr... Copyright © 2017 All the rights are reserved

To Top
error: Δεν επιτρέπεται το copy-paste

Στηρίξτε μας με ενα LIKE