ΓΛΥΚΑ

ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ Ζουμερή, λαχταριστή, απολαυστική …

ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ Ζουμερή, λαχταριστή, απολαυστική …

ΥΛΙΚΑ

Loading...
  • 3 κούπες αλεύρι φαριναπ
  • 2 κούπες ζάχαρη
  • 1 κούπα μαργαρίνη σοφτ
  • 4 αυγά
  • 4 κουταλιές ξύσμα λεμονιού
  • 2/3 τις κούπας χυμό λεμονιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανάψτε τον φούρνο στους 175 βαθμούς
Στον κάδο του μίξερ ρίξτε και ανακατέψετε ελαφρά ολα τα υλικά μαζί.

Χτυπάτε στην μεσαία ταχύτητα ώσπου να διπλασιαστουν σε όγκο να γίνει μια μάζα πηχτή και αφράτη.
Αδειαστε το μίγμα σε μια φόρμα βουτηρωμενη και αλευρωμενη.

Ψήστε το στους175 βαθμούς επί 1ώρα.
Βγάζετε έπειτα από τον φούρνο και αφήστε να σταθεί για 5 λεπτά και αναποδογυριστε το σε πιατέλα.

Πασπαλίζουμε με άχνη από επάνω.
Για να γίνει ποιό εντυπωσιακό και ποιό νόστιμο , περιχυστε με γλασο λεμονιού.

ΓΛΑΣΟ

  • 1 κούπα ζάχαρη άχνη
  • 1 κουταλιά σούπας χυμό λεμονιού
  • Ανακατεύοντας καλά το μείγμα με ενα κουτάλι και λίγο νερό ώσπου να πετύχετε ενα λείο μίγμα με πυκνότητα.
  • Απλώνουμε το γλασο επάνω στο κέικ όσο είναι ακόμα ελαφρά ζεστό.

Καλή Επιτυχία!!

loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Συνταγές μαγειρικής απο το igastronomie. Αγαπάμε το καλό φαγητό, τη μαγειρική της μαμάς, τα γλυκά της γιαγιάς και μοιραζόμαστε τις πιο σούπερ συνταγές μας!

igastronomie.gr... Copyright © 2017 All the rights are reserved

To Top
error: Δεν επιτρέπεται το copy-paste

Στηρίξτε μας με ενα LIKE